Sygeplejerskevikarer Sisimiuts Regionssygehus

  • Der mangler 1 sygeplejersker til SENGEAFDELINGEN så hurtigt som muligt og frem til den 25. august 2024.

Her skal du have erfaring fra akutområde/skadestue og sengeafdeling. Der er vagter i alle vagtlag og vagt hver 2. anden weekend.

Regionssygehusets sengeafdeling har plads til 19 patienter. Her er forskellige medicinske og kirurgiske tilstande  lige fra fødsler til livets sidst stund. I aften og nattevagt varetages skadestuefunktion i sengeafdelingen.

Sisimiut ligger nord for polarcirklen, ved foden af fjeldet Kællingehætten og er Grønlands næststørste by med ca. 5500 indbyggere. Byen er en af de travleste havnebyer og et udgangspunkt for mange krydstogter i det arktiske område. Klimaet i Sisimiut er koldt året rundt og her er rig mulighed for vintersport og her er generelt  et stort udbud af muligheder for at være aktiv i naturen.

Kontakt os for at komme af sted

Lyder  ovenstående som noget for dig, og er du en moden, selvstændig og stabil sygeplejerske, med minimum tre års erfaring, så tøv ikke med at ansøge her.

Henvend dig til ActivCares udlandsafdeling på telefon 70 20 30 00 #5, her vil Lene Ostenfeldt eller John Groth besvare dine spørgsmål. Du er også velkommen til, at sende en e-mail til udland@activcare.dk

Vi skal bruge:

  • Opdateret CV
  • Kopi af autorisation
  • Kopi af eventuelt bevis for specialuddannelse

Læs mere om vikariater i Grønland her.