Bliv sygeplejerskevikar på Maniitsoq Sundhedscenter – sengeafdelingen

Vi har netop nu ledige vikariater på Maniitsoq Sundhedscenter, og søger derfor erfarne sygeplejersker med akut / skadestueerfaring.

Maniitsoq Sundhedscenter er en del af Sundhedsregion Qeqqa og har omkring 60 ansatte fordelt på sundhedscenteret og de tre tilhørende sygeplejestationer i distriktets bygder. Sundhedscenterets sengeafdeling har plads til 18 indlagte patienter i alle aldre med forskellige sygdomsmønstre – medicinske og kirurgiske patienter, ligesom der også med mellemrum er psykiatriske patienter indlagt. Personaleteamet består af 4 sygeplejersker, 4 sundhedsassistenter og 4 sundhedshjælpere. Mellem kl. 16.00 og 08.00 fungere sengeafdelingen som skadestue.

Netop nu har vi nedenstående vikariat ledig på en spændende arbejdsplads, med mulighed for arbejde med arktisk sygepleje.

  • 2 sygeplejerske til sengeafdelingen fra 8. juli til ca. 26. august.

Lidt om Maniitsoq

Maniitsoq ligger på Grønlands vestkyst, lige syd for polarcirklen mellem Nuuk i syd og Sisimiut i nord. Maniitsoq området er meget flot, omgivet af høje og savtakkede fjelde med gletsjer, der stækker sig ned til dybe fjorde. Der er ca. 3800 indbyggere i distriktet fordelt med ca. 2.800 i byen og resten i distriktets tre bygder. Bygderne besøges flere gange om året, og transporten foregår med båd. Byen har de fleste moderne bekvemmeligheder, dagligvareforretninger, indenrigslufthavn, ugentlig forbindelser med kystskibet og i sommerhalvåret en hurtiggående bådrute til Nuuk.

Fritidsaktiviteterne om sommeren er bl.a., vandring i fjeldene og sejlads blandt pukkelhvalerne, som bl.a. kendetegner vores distrikt. I vinterhalvåret danser nordlyset på aften- og nattehimlen og om dagen er der mulighed for alpin- og langrendsski. Der udover har Maniitsoq en aftenskole med mange spændende aktiviteter og året rundt er der mulighed for forskellige sportsaktiviteter.

Kontakt os for at komme af sted

Lyder  ovenstående som noget for dig, og er du en moden, selvstændig og stabil sygeplejerske, med minimum tre års erfaring, så tøv ikke med at ansøge her.

Henvend dig til ActivCares udlandsafdeling på telefon 70 20 30 00 #5, her vil Lene Ostenfeldt eller John Groth besvare dine spørgsmål. Du er også velkommen til, at sende en e-mail til udland@activcare.dk

Vi skal bruge:

  • Opdateret CV
  • Kopi af autorisation
  • Kopi af eventuelt bevis for specialuddannelse

Læs mere om vikariater i Grønland her.