Bliv sygeplejerskevikar på Dronning Ingrids Sundhedscenter

Vi har netop nu ledige vikariat på Dronning Ingrids Sundhedscenter i Nuuk, og søger derfor erfarne sygeplejersker med akut / skadestueerfaring.

Dronning Ingrids Sundhedscenter i Nuuk varetager den primære sundhedstjeneste for byen, herunder også distriktets to bygder Kapisillit og Qeqertarsuatsiaat med et samlet indbyggertal på ca. 18.000. Dronning Ingrids Sundhedscenter er et moderne sundhedscenter, som rummer læge- og sygeplejekonsultation, skadestue funktion. Derudover rummer sundhedscentret et livsstilsambulatorium og øjenambulatorium, som der er mulighed for at blive oplært i.

Skadestue/Dronning Ingrids sundhedscenter er en døgnbemandet institution, og man indgår i tre-holds skiftende vagter. Du får en alsidig hverdag med meget spændende opgaver.

Netop nu har vi nedenstående periode ledig på Dronning Ingrids Sundhedscenter, med mulighed for arbejde med arktisk sygepleje.

  • Periode fra d. 1/12-22 til 4/1-2023

Kontakt os for at komme af sted

Lyder  ovenstående som noget for dig, og er du en moden, selvstændig og stabil sygeplejerske, med minimum tre års erfaring, så tøv ikke med at ansøge her.

Henvend dig til ActivCares udlandsafdeling på telefon 70 20 30 00 #4, her vil Lene Ostenfeldt eller John Groth besvare dine spørgsmål. Du er også velkommen til, at sende en e-mail til udland@activcare.dk

Vi skal bruge:

  • Opdateret CV
  • Kopi af autorisation
  • Kopi af eventuelt bevis for specialuddannelse

Læs mere om vikariater i Grønland her.