Social- og sundhedsassistenter eller social- og sundhedshjælper til nyt respiratorisk team

Søger du nye udfordringer? Er du fagligt dygtig og fleksibel? Så er her en rigtig spændende opgave, der måske er lige hvad du søger.

Vi starter nyt respiratorisk team op i Odder med start på VCR i Viborg omkring d. 7/11-2022. Teamet er hos en ung kvinde, der er kommet til skade i en ulykke.

Om stillingen:

Der er tale om 24 timers dækning og vagterne er á 12 timers varighed med vågne nattevagter. Du skal kunne arbejde både i dagvagter og i nattevagter, hverdage, helligdage og weekender, da der er dækning året rundt.

Udover respiratorisk overvågning vil der også være personlig pleje og andre kommunale ydelser/opgaver.

Om dig:

  • Du er omsorgsfuld og ønsker at arbejde én til én med en borger.
  • Du er empatisk og har gode samarbejdsevner.
  • Du er mødestabil og fleksibel.
  • Du er ansvarsbevidst.
  • Har kørekort.
Vi tilbyder:
Du/i vil blive en del af et fast team, hvor du bl.a. skal deltage i personalemøder flere gange om året, med henblik på, at skabe et stabilt team med godt samarbejde. Derudover tilbydes du løbende sparring med personalekonsulenterne fra ActivCare.
ActivCare sikrer altid ordnede forhold med hensyn til løn, pension og øvrige ansættelsesforhold.
Har dette fanget din interesse, så kontakt endelig ActivCare via mail: Team-MidtogNord@activcare.dk og fortæl hvor mange vagter du vil kunne arbejde om måneden og om du har erfaring fra respiratoriske teams (dette er ikke et krav). Samtaler afholdes løbende.