Respiratorisk hjælper søger til velfungerende team i Taastrup

Bliv del af et velfungerende respiratorisk team i Taastrup. Et team hvor dine kommende kolleger fortæller, at det er rart at være hos denne borger. Vi søger faste medarbejdere til  dagvagter på teamet. Ordningen er hos en herre som er tracheostomeret pga. svælgparese.
Jobbet varetages i borgers eget hjem, hvor han bor sammen med sin hustru.

Borger er tracheostomeret og i respiratorbehandling. Arbejdet indebærer respiratorisk pleje-, overvågning og behandling, og du er indenfor syns-og høreafstand af borger. Det er således også et krav at man holder sig vågen altid, når man har vagt. Vi dækker ordningen med dagvagter fra kl. 8:00 – 18:00.
Det er ikke et krav, at du har respiratorisk erfaring, da du vil indgå i et oplæringsforløb sammen med borgeren. Du sidemandsoplæres af dine certificerede kolleger på teamet efter et struktureret sidemandsoplæringsprogram og afslutter din oplæring med certificering på Respirations Center Øst (RCØ), Glostrup Hospital

Om stillingen:
Der er tale om en 24 timers ordning med respiratorbehandling. Men overvågningen varetages af borgerens hustru nattetimer og weekend. Vagterne er á 10 timers varighed.
Pt. søger vi dig, der ønsker dagvagter, dog skal du være indstillet på, at der også kan forekomme nattevagter og selvfølgelig være fleksible når der skal ske akut vagtdækning ved sygdom mv.
Derudover skal du kunne arbejde både helligdage og weekender, da der er dækning året rundt. Du kender altid dine vagter mindst 4 uger frem.

Udover respiratorisk overvågning vil der også være andre pleje og kommunale ydelser/opgaver. Hjemmeplejen kommer også i hjemmet.

Om dig:

  • Du er omsorgsfuld og ønsker at arbejde én til én med en borger
  • Du er empatisk og har gode samarbejdsevner
  • Du er mødestabil og fleksibel
  • Du er ansvarsbevidst.
  • Du skal kunne forstå at ’være fluen på væggen’ og give det ’rum’, som der er brug for i hjemmet

Vi tilbyder:

Du/i vil blive en del af et fast og velfungerende team, hvor du bl.a. skal deltage i personalemøder flere gange om året, med henblik på, at skabe et stabilt team med godt samarbejde. Derudover tilbydes du løbende sparring med personalekonsulenterne fra ActivCare.
ActivCare sikrer altid ordnede forhold med hensyn til løn, pension og øvrige ansættelsesforhold. Læs mere om at arbejde på teams her.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte teamleder Helle Birgitte Kjeldsen på tlf.: 70 20 30 00 og tast 2 for respiratoriske teams eller via e-mail på Team-Sjaelland@activcare.dk

Du bedes ansøge via vores hjemmeside – Klik her. Samtaler afholdes løbende.