Vil du være respiratorisk hjælper på en ordning i Farum?

Er du omsorgsfuld og ansvarsbevidst? Og kunne du tænke dig at være hos en borger en til en? Så er det dig vi søger som hjælper til respiratorisk overvågning hos borger i Farum.

Velkommen til dig med positiv indstilling og glæde ved at arbejde en til en. Vi tilbyder dig en enestående mulighed for, at du kan blive respiratorisk hjælper på en ny invasiv ordning i Farum.
Ordningen er en 24 timers ordning, hvor vagterne er af 8 timer (kl. 7-15, kl. 15-23 og kl. 23-07), og vi søger faste medarbejdere til teamet.
Ordningen er hos en kvinde med ALS, og jobbet varetages i borgers eget hjem (efter endt oplæring på Glostrup Hospital). I hjemmet bor også borgers ægtefælle. Der er ikke dyr og rygning i hjemmet.

Borger er pt. i maskebehandling, og skal have tracheostomi og i respiratorbehandling fra start august. Arbejdet indebærer respiratorisk pleje-, overvågning og behandling, og du er indenfor syns-og høreafstand af borger. Det er således også et krav at du kan holde dig vågen, når du har vagt. Det er ikke et krav, at du har respiratorisk erfaring, da du vil indgå i et oplæringsforløb sammen med borgeren. D. 26. juli 2023 vil der være opstartsundervisning hele dagen på Respirationscenter Øst på Glostrup Hospital. Du skal kunne deltage denne dag fra kl. 7:00 – 15:00 på Glostrup Hospital.
Herefter, med start primo august, skal hele det nye team oplæres til invasiv behandling, ligeledes på RCØ. Der er mulighed for at starte hos borger allerede nu, med oplæring i maskebehandling.

Er du nysgerrig på oplæringen på RCØ, kan du se RCØs videoer på Youtube (søg RCØ tubeskift, tracheostomipleje, manuel ventilation), og Astral respirator HER (link til Region Hovedstadens hjemmeside)

Om stillingen:
Jobbet som respiratorisk hjælper på dette team, vil tage udgangspunkt i et oplæringsforløb på Respirationscenter Øst i Glostrup, hvor du bliver oplært og certificeret af RCØ til at varetage den respiratoriske behandling, pleje og overvågning af borger. Efter oplæring vil jobbet blive varetaget i borgers eget hjem i Farum. Du skal være mødestabil og fleksibel, og du skal kunne arbejde både helligdage og weekender, da der er dækning året rundt.

Du skal være opmærksom på, at det ikke er muligt at holde ferie i august 2023, da ordningen skal startes op i denne periode. Oplæringen vil forventeligt tage 4 – 6 uger, i denne periode er det vigtigt, at du kan møde svarende til fuldtid.

Om dig:

  • Du er omsorgsfuld og ønsker at arbejde én til én med en borger
  • Du er empatisk og har gode samarbejdsevner
  • Du er mødestabil og fleksibel
  • Du er ansvarsbevidst.
  • Du skal kunne forstå at ’være fluen på væggen’ og give det ’rum’, som der er brug for i hjemmet
  • Du har mod på også at blive oplært i kommunale plejeopgaver med tiden

Vi tilbyder:
Du vil blive en del af et nyt team. At indgå i et teamsamarbejde og deltage i personalemøder flere gange om året. Løbende sparring med teamlederne på vores kontor.
ActivCare sikrer altid ordnede forhold med hensyn til løn, pension og øvrige ansættelsesforhold. Læs mere om at arbejde på teams her.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte teamleder Helle Birgitte Kjeldsen eller Hanne Bütow på tlf.: 70 20 30 00 og tast 2 for respiratoriske teams eller via e-mail på Team-Sjaelland@activcare.dk

Du bedes ansøge via vores hjemmeside – Klik her.

Samtaler afholdes løbende.