Respiratorisk hjælper til ordning i Vanløse

Er du omsorgsfuld og ansvarsbevidst? Og kunne du tænke dig at være hos en borger en til en? Så er det dig vi søger som hjælper til respiratorisk overvågning hos borger i Vanløse.

Bliv del af et nyt respiratorisk team i Vanløse. Ordningen er en 12 timers ordning, og vi søger faste medarbejdere til teamet.
Ordningen er hos en mand med ALS, og jobbet varetages i borgers eget hjem (efter oplæring)

Om stillingen:
Der er tale om en 12 timers ordning med NIV-behandling, der er tale om nattevagter i tidsrummet 21:00 – 09:00.

Jobbet som respiratorisk hjælper på dette team, vil tage udgangspunkt i et oplæringsforløb på Respirationscenter Øst i Glostrup, startende d. 14/7-2023, efterfulgt af oplæring sammen med borger fra den 24/7-2023, hvor du bliver oplært i at varetage den respiratoriske behandling af borger. Efter oplæring vil jobbet blive varetaget i borgers eget hjem i Vanløse.

Du skal være mødestabil og fleksibel, og, og du skal kunne arbejde både helligdage og weekender, da der er dækning året rundt.
Erfaring med maskebehandling er et plus, men ikke et krav. Du vil indgå i et oplæringsforløb sammen med borgeren.

Om dig:

  • Du er omsorgsfuld og ønsker at arbejde én til én med en borger
  • Du er empatisk og har gode samarbejdsevner
  • Du er mødestabil og fleksibel
  • Du er ansvarsbevidst.
  • Du skal kunne forstå at ’være fluen på væggen’ og give det ’rum’, som der er brug for i hjemmet

Vi tilbyder:
Du vil blive en del af et nyt team. At indgå i et teamsamarbejde og deltage i personalemøder flere gange om året. Løbende sparring med konsulenterne på vores kontor.
ActivCare sikrer altid ordnede forhold med hensyn til løn, pension og øvrige ansættelsesforhold. Læs mere om at arbejde på teams her.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte personalekonsulent Hanne Bütow på tlf.: 70 20 30 00 og tast 2 for respiratoriske teams.

Du bedes ansøge via vores hjemmeside – Klik her.

Samtaler afholdes løbende.