Bliv sygeplejerskevikar på Kangaatsiaq Sundhedsstation ved Diskobugten

Vi har netop nu et ledigt vikariat på Kangaatsiaq sundhedsstation, og søger derfor erfarne sygeplejersker med akut / skadestueerfaring.

I Kangaatsiaq venter et alsidigt sygeplejerskejob i et lille sundhedscenter, som klarer patientnære opgaver – akutte henvendelser, behandling af almindelige infektioner, små skader, tilsyn på alderdomshjemmet, apoteksudlevering, lab-opgaver og telemedicin med læger, jordemødre og andre tværfaglige samarbejdspartnere.

Netop nu har vi nedenstående vikariat ledigt på en spændende arbejdsplads, med mulighed for arbejde med arktisk sygepleje.

  • En sygeplejerske i perioden fra d. 15/12-22 til 15/1-2023

Du skal have en alsidig og solid erfaring indenfor sygeplejen, og sætter pris på nye udfordringer. Du er tryg i din faglige kompetencer og kan arbejde selvstændigt og med overblik – også i akutte situationer.

Lidt om Kangaatsiaq

Uden nogen udviklet turismeinfrastruktur er Kangaatsiaq praktisk talt ukendt internationalt og perfekt for de, der søger autentiske oplevelser i et mere traditionelt grønlandsk samfund. Du skal være forberedt på at lægge din egen kurs og skabe lokale venner for at opleve det rige dyreliv og det smukke bagland, som kun Kangaatsiaqs fangere kender godt. Din indsats vil dog belønnes med unikke eventyr, der bliver gjort mulige gennem disse forbindelser.

Kangaatsiaq ligger på spidsen af en fastlandshalvø midt mellem de tusinder af små øer, der ligger spredt syd for Aasiaat.

Kontakt os for at komme af sted

Lyder  ovenstående som noget for dig, og er du en moden, selvstændig og stabil sygeplejerske, med minimum tre års erfaring, så tøv ikke med at ansøge her.

Henvend dig til ActivCares udlandsafdeling på telefon 70 20 30 00 #4, her vil Lene Ostenfeldt eller John Groth besvare dine spørgsmål. Du er også velkommen til, at sende en e-mail til udland@activcare.dk

Vi skal bruge:

  • Opdateret CV
  • Kopi af autorisation
  • Kopi af eventuelt bevis for specialuddannelse

Læs mere om vikariater i Grønland her.