Bliv sygeplejerskevikar på afd. K2 på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk

Vi har fået 2 ledige vikariater på Parenkym Kirurgisk afdeling K2 på DIH, og søger derfor dygtige sygeplejersker, som kan trives i en spændende, udfordrende og anderledes hverdag.

Afdeling K2 består af 22 sengepladser, hvor de fortrinsvis beskæftiger sig med parenkymkirurgi og urologi. Afdelingen får patienter fra hele landet, elektive patienter til udredning og operation, sub akutte, akutte fra Nuuk og evakueringer fra hele kysten.
På afdeling K2 er der både de korte og lange patientforløb, alt afhængig af sygehistorie og kompleksitet.
K2 varetager jævnligt palliationsforløb af kortere og længere varighed, hvor du skal tænke kreativt og ud af boksen for at løse opgaven bedst muligt med patienten i centrum.

I nedenstående periode tilbyder vi dig mulighed for et spændende vikariat på Afdeling K2:

  • Fra d. 19/12-22 til 2/1-23

Som vikar tilbydes du et bredt opgave spektrum, der er varieret og uforudsigeligt, udfordrende og meningsfuldt i samarbejde med fastansatte kollegaer, der er kendetegnet for at have høj faglighed og stor grad af kollegialt sammenhold.

Kontakt os for at komme af sted

Lyder ovenstående som noget for dig, skal du henvende dig til ActivCares udlandsafdeling på telefon 70 20 30 00 #4, her vil Lene Ostenfeldt eller John Groth besvare dine spørgsmål.
Du er også velkommen til, at sende en e-mail til udland@activcare.dk

Vi skal bruge:

  • Opdateret CV
  • Kopi af autorisation
  • Kopi af eventuelt bevis for specialuddannelse

Læs mere om vikariater i Grønland her.