Faglært/ufaglært medarbejder til respiratorisk team i Frederikshavn

Bliv del af et stabilt respiratorisk team I Frederikshavn. Ordningen er netop blevet ændret til en 24 timers ordning, og vi søger derfor nye faste medarbejdere til teamet. Ordningen er hos en kvinde der har sklerose/ALS, og jobbet varetages i borgers eget hjem.

Om stillingen:
Der er tale om en 24 timers ordning med NIV-behandling/Bi-PAP maske. Vagterne er á 12 timers varighed (kl. 7-19 ell. Kl. 19-07). Stillingen er primært dagvagter med mulighed for få vågne nattevagter.
Du skal være mødestabil og fleksibel, og du skal kunne arbejde både i dagvagter og i nattevagter, hverdage, helligdage og weekender, da der er dækning året rundt.
Udover respiratorisk overvågning vil der også være personlig pleje og andre kommunale ydelser/opgaver.
Erfaring med Bi-PAP er et plus, men ikke et krav. Du vil indgå i et oplæringsforløb sammen med borgeren.

Om dig:
• Du er omsorgsfuld og ønsker at arbejde én til én med en borger.
• Du er empatisk og har gode samarbejdsevner.
• Du er mødestabil og fleksibel.
• Du er ansvarsbevidst.

Vi tilbyder:
Du vil blive en del af et fast team, hvor du samarbejder med dine kollegaer på teamet, kommunen, respirationscentret og ActivCares personalekonsulent.
Du vil som medarbejder hos os, blive inviteret til, at deltage i personalemøder flere gange om året. Løbende sparring med konsulenterne på vores kontor i Aarhus.
ActivCare sikrer altid ordnede forhold med hensyn til løn, pension og øvrige ansættelsesforhold.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte personalekonsulent Carina Mortensen på 70 20 86 00 tast 2 (respiratoriske teams) eller du kan sende din ansøgning på cari@activcare.dk, så vil du hurtigt blive kontaktet. Samtaler afholdes løbende.