Velkommen til ny kundekonsulent

ActivCare har travlt. Vores dygtige medarbejdere arbejder hver dag på at gøre ActivCare til Danmarks mest attraktive udbyder af social- og sundhedsfagligt personale. Vores fokus på høj faglighed, god kvalitet og gensidig kommunikation giver os gode relationer med vores kunder i hele landet. Vores kunderelationer er altafgørende for, at vi kan yde den service som forventes, tiltrække dygtige vikarer og bevare en høj leveringssikkerhed, og vi gør vores ypperste for at pleje dem. Netop derfor har vi også valgt at styrke vores kundeteam i Vest Danmark.

I mandags kunne vi byde velkommen til Annemette Olsen, der startede som Kundekonsulent i ActivCare A/S. I rollen som kundekonsulent skal Annemette være med til at drive udviklingen af ActivCare mod vores mål og pleje vores kunderelationer i Jylland og på Fyn, således bliver Annemette kontaktperson og sparringspartner for vores kunder Vest for Storebælt.

Annemette er uddannet SOSU, sygeplejerske og Cand. Soc, og har således mange års erfaring fra sundhedssektoren. Ydermere har Annemette været ansat som Sundhedsfaglig konsulent i Århus Kommune, jobkonsulent i Randers Kommune samt Udviklingssygeplejerske og Faglig leder i Svane Pleje.

Hos ActivCare er vi glade for at byde Annemette velkommen og vi føler os sikre på at vi har fundet den rette medarbejder til at styrke ActivCare og vores kunderelationer yderligere.

Hjælp os med at tage godt imod Annemette.