Nyt ansigt i marketing

ActivCare er i en forandringsproces, hvor vi bl.a. arbejder målrettet med at styrke vores visuelle profil og vores digitale synlighed. I den forbindelse har vi pr. 1/3-22 ansat Tania Schrøder Thøgersen som Digital marketing and community manager.

Tania tiltræder i en nyoprettet stilling, og skal med sit kreative mindset og sine evner indenfor digital marketing sikrer os en god transformation mod et mere nyt og moderne udtryk, hvor ActivCare bliver langt mere synlige og endnu mere attraktive i en spændende og konkurrencepræget branche. Tania bliver ansvarlig for vores Markedsføringsaktiviteter, herunder vores eksterne kommunikation samt vores fordels-. netværks- og kursustilbud til vores vikarer. Tania vil også indgå i ActivCares ledergruppe.

Hos ActivCare er vi glade for at byde Tania velkommen og vi føler os sikre på at vi har fundet den rette medarbejder til at styrke ActivCare yderligere.